w

Kaffemaskiner

BK Service har lang erfaring i bruk og drift av kaffemaskiner, vi har et bredt utvalg av kaffemaskiner som burde tilfredstille ethvert behov. Ta kontakt for info og demo.

Kaffemaskiner
Katalog
02.05.201810:42 Thor Solø

BK Service er glade for å kunne tilby kaffeløsninger i henhold til de fleste kravspesifikasjoner. I våre tilbud har vi lagt vekt på følgende punkter:

  • Kvalitet med hensyn til smak, brukervennlighet, støynivå og service.
  • Implementering og oppfølging av kontrakten.
  • Service
  • Totalpris.

Vi er en lokal leverandør av kaffeløsninger og har servicepersonell med høy teknisk kompetanse. Vi har også barista som kan tilby kaffekurs og opplæring av personell for å tilby den beste kaffen. Vårt selskap leverer et bredt utvalg av kaffemaskiner til små og store bedrifter innenfor kontor, hotell, restaurant og storhusholdning.

Gjennom vår driftsmodell, lokalt sterke tekniske kompetanse og erfaring, besitter vi de ressurser som skal til for å skape trygghet og forutsigbarhet. BK Service har et brennende engasjement for gode kaffeløsninger. Vi har som klar målsetting å yte god service og utføre arbeidet på en måte som gjør at vi imøtekommer, og forhåpentligvis overgår, deres forventninger.  Vi håper at våre tilbud vil kunne danne grunnlag for en god avtale, og ser frem til et godt samarbeid med våre kunder.

Vi er tilgjengelige for informasjon og demonstrasjon, og er til din disposisjon etter avtale.

Reklame
Kaffemaskiner

google map