w

Kaffemaskiner

Nordmenns kaffevaner er ikke så rent lite forskjellig fra den europeiske måten å drikke kaffe på. Hos oss hører det store kaffekruset til på hver enkelts lunsjbord, på kontorpulten, ved tv stolen og i bilen. Når nordmenn drikker kaffe gjør de det skikkelig og ikke fra et fingerbøl slik resten av europa normalt gjør dette.

BK Service leverer kaffe til din kaffemaskin
Katalog
27.03.201813:27 Thor Soløy

BK Service er glade for å kunne tilby kaffeløsninger i henhold til mange kravspesifikasjoner. I våre tilbud blir det lagt vekt på følgende punkter:

  • Kvalitet med hensyn til smak, brukervennlighet, støynivå og opplæring.
  • Implementering og oppfølging av kontrakten.
  • Service
  • Totalpris.

BK Service er en lokal leverandør av kaffeløsninger og har servicepersonell med høy teknisk kompetanse. Vi har også barista som kan tilby kaffekurs og opplæring av personell for å tilby den beste kaffen. Vårt selskap leverer et bredt utvalg av kaffemaskiner til små og store bedrifter innenfor kontor, hotell, restaurant og storhusholdning.

Gjennom vår driftsmodell, lokalt sterke tekniske kompetanse og erfaring, besitter vi de ressurser som skal til for å skape trygghet og forutsigbarhet. BK Service har et brennende engasjement for gode kaffeløsninger. Vi har som klar målsetting å yte god service og utføre arbeidet på en måte som gjør at vi imøtekommer, og forhåpentligvis overgår, deres forventninger.  Vi håper at våre tilbud til deg som kunde vil kunne danne grunnlag for et godt samarbeid.

Vi leverer blant annet maskiner fra:

Franke

CoffeeQueen

Jura

google map